Not known Details About su tesisatçısı

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı 1 yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çAlright farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Merkez Su Tesisatı olarak, thirty yılı aşkın süredir İstanbul su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda hizmet verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az one yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

İstanbul su kaçağı bulma işlemi artık eskiden olduğu gibi tahmini kırma yöntemi ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır.

15 yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de 15 yıllık tecrübeye sahibiz

1998 yılında çekıdekten nonethelessısmıs bırı olarak sizlere sorunsuz kusursuz hızmet vermek ıcın burdayım

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Mevcut bir yol olması durumunda su farklı noktalara sızar ve o noktada birikmeye başlayarak neme ve su sızıntısına neden olur. Dolayısıyla dışarıdan bakarak tahmin yapmak mümkün olsa da kesin sonuç için farklı yöntemlerin kullanılması gerekir.

Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır su tesisatçısı ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Report this wiki page